Av:
Martin Fjeld
Anca Tînc
Katerina Soukupová
Alan Bates
Alex Conu (Foto)
Tips en venn om denne boka:
ille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste surdeigsbakerier, og har vunnet flere priser. Denne boken er deres guide til surdeigsbaking. Du lærer først å lage surdeigsstarter og holde en god starter ved like. Deretter følger oppskrifter på alt fra enkle formbrød til vidunderlige landbrød og fullkornbrød med ulike sorter smakfullt og næringsrikt økologisk korn. Siste halvdel av boken er viet søtbakst og annen bakst med surdeig, som boller, brioche, pizza, pretzels, pepperkaker, pannekaker, vafler, lomper og burgerbrød. Med presise forklaringer og trinn for trinn-bilder lærer du bretting og forming av deiger, slik at resultatet blir både saftig og luftig. ille brød vant Matprisen i 2021 og ble kåret til Oslos beste bakeri i Aftenposten i 2022. Deres første bok, brødboken Surdeig, ble en bestselger.
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Innbundet: ja
Sidetall: 203
Isbn nr.: 9788241956935
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.