London is often called the best place in the world to eat – a city where a new landmark restaurant...
Ho Jiak is a cookbook that takes readers on a journey to chef Junda Khoo’s homeland of Malaysia a...
Eat your way around the globe with this mouthwatering tour of the tastiest, most inventive, most div...
LÆR Å DYRKE OG LAGE MAT AV GRØNNSAKER OG URTER FRA EGEN HAGE
SIMPLY AND WELL, FOR ONE OR MANY
Har du lyst til å lære å dyrke dine egne grønnsaker? Da er dette boken for deg! Bli med søstren...
Good food honed from great ingredients is the principle at the heart of Cooking.
There are sectio...
Følelsen når du en varm sensommerdag tar den aller første biten av et perfekt modnet, søtt og su...
MAT FRA TYRKIA OG MIDTØSTEN
VEGETARIAN AND VEGAN GREEK KITCHEN RECIPES
De aller fleste rettene i boken er basert på tradisjonelle oppskrifter - det er jo en grunn til at ...
Bli med Kon Karapanagiotidis ved bordet hans i "A Seat at My Table: Philoxenia", en vakker og inspir...
Journalist og vinanmelder Merete Bø guider deg gjennom osteverdenen og gir sine beste vintips til d...
HISTORIEN, REISEN, OPPSKRIFTENE
Norge har Schønberg Erken, Italia har Sølvskjeen, og så videre. Men hvis du er hypp på det beste...
Dette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske n...
Vinmonopolet feirer sitt hundreårsjubileum i 2022.
Denne boka feirer de hundre årene og de ulik...
BOKASHI, BIOKULL OG BAKTERIER
VELSMAKENDE VILLE VEKSTER - HØST OG VINTER
Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka...
Gjørende vin, velduftende surkål og boblende kombucha. Hvem hadde vel trodd at bakterier skulle ku...
Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I Sankeboka høst og vinter lærer du deg ...
SMÅ RETTER TIL ALLE SLAGS MÅLTIDER
I Norge er vi så heldige at vi har tilgang på verdens beste fisk. Fisk er godt, det er sunt og det...
Forskjellige fat med gode ting på bordet, alle kan plukke det de vil, sette sammen måltidet med de...
Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende opp...
NORSK MAT INSPIRERT AV MINE MAROKKANSKE MØDRE
PÅ LANDEVEIEN I BERKSHIRE, WILTSHIRE, BRISTOL, SOMERSET, DEVON OG CORNWALL
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv...
Har du drømt om å reise rundt på den engelske landsbygda? Besøke historiske
byer og idylliske l...
I den här boken står svenskodlade ärtor, bönor och linser i centrum. En mix av nya och nygamla g...
ADVENTURES IN THE DARK HEART OF THE CITY
In THE COCKTAIL CABINET flavour expert Zoe Burgess demystifies cocktails, explaining and exploring t...
En servitørs jobb er å lure deg. De vil at du skal tro på en luksuriøs fred, for på den andre s...
Tidenes mest sjarmerende kokebok i lekker jubileumsutgave!
RECIPES FOR RAMEN SUCCESS
OVER 50 MIXED DRINK RECIPES INSPIRED BY THE CULT CLASSIC
VERDENSHISTORIEN I ET MÅLTID
In Ramen Forever, Tim Anderson shows you the way to enjoy delicious homemade ramen on a regular bas...
Raise a glass to the 25th anniversary of The Big Lebowski with this highly giftable unofficial cockt...
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.
Gjennom et måltid i Roma ...
A slice of gold, from one of Britain's best-loved comedians, covering life, food and everything in b...
Welcome to a bold new world of possibilities in this game-changing recipe collection from the founde...
In this exciting new collection of over 200 simple recipes, Anna Jones limits the pans and simplifie...
Den siste tittelen i Silver Spoons velrennomerte katalog er en en masterclass i baking med sjokolade...
The follow-up to From Crook to Cook, this next-level cookbook is all about bringing together memorab...
Matlaging bringer folk sammen. Å lage god mat hjemme handler om å bruke alle sansene. God mat er v...
A PALESTINIAN CULINARY JOURNEY (THIRD EDITION)
RECIPES AND STORIES FROM THE PALESTINIAN KITCHEN
Med denne kokeboka lærer du å lage deilig mat fra det palestinske kjøkkenet og spesielt hvordan d...
"In almost any culture, at any time, you can find food writing,” writes guest editor Mark Bittman ...
A dazzling cookbook with vibrant recipes, captivating stories and stunning photography from Palesti...
OVER 100 FABULOUSLY FLAVOURFUL RECIPES WITH A MIDDLE-EASTERN TWIST
A NEW WAY WITH VEGETABLES
Denne boken omtaler i hovedsak viner fra områdene Mosel, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz og Nahe. Hver...
Praise for Sabrina Ghayour:
'Sabrina Ghayour's Middle-Eastern plus food is all flavour, no fuss - a...
Etter mange år som kokk i flere av New Yorks mest kjente restauranter fikk Joshua McFadden endelig ...
FOOD AND TRADITIONS FROM HOME
PLANT-LED PAIRINGS, RECIPES AND IDEAS FOR COOKS
ØKOLOGISKE FRISTELSER GJENNOM FIRE ÅRSTIDER
Lima Shawa celebrates Gazan traditions and cuisine in her new book. "Before starting to write about ...
The hugely anticipated follow-up to Niki Segnit's landmark global bestseller The Flavour ThesaurusIn...
Kjøkkensjef Bente Westergård brenner for den økologiske smaksdimensjonen. På vakre Hellviktangen...
A collection of 200 iconic drinks from around the globe, each of which has changed the culture of th...
Varme vinterdrikker - med og uten alkohol er boken som gjør de kalde årstidene litt koseligere og...
Naturvinen har revolusjonert den internasjonale vinverdenen de siste tiårene. Men hva er «naturlig...
KLASSISKE COCKTAILS, COOLE DRINKER, MOCKTAILS OG BARSNACKS
OG 52 ANDRE TING DU LURER PÅ OM MAT
111 oppskrifter på coctails og snacks som passer til.
Roar Hildonen er verdensmester (og norgesm...
pennende og leken bok om MAT fra Emilie Nereng!
I Hvorfor spiser vi ikke bananskall? får barna s...
Hvordan skal vi forstå gleden store vinopplevelser kan gi?
Er det mulig å tenke som en vinmark?
...
SMAKFULL ASIATISK MAT I EN FEI
DEILLIG BAKST MED SØTT OG SALT
Det går fort, friskt og festlig for seg når TV-kokken Jeremy Pang presenterer mer enn 80 oppskrift...
Velkommen til Ingvild Tennfjords vinverden! Hvordan klarer du egentlig å smake deg frem til hvor en...
Forlagets omtale:
I denne inspirerende boka får du Skillebekk surdeigs aller beste tips og hemme...
EN KOKEBOK MED 20 SOPPARTER OG 48 OPPSKRIFTER
OPPSKRIFTER OG HISTORIENE BAK DEM
90 SWEET AND SAVOURY RECIPES FROM NORTH WILD KITCHEN
Den perfekte gave til soppentusiasten!
Lær deg å finne de beste matsoppene, hvor de vokser og h...
Hvilke urter kunne kurerer hjertesorg? Når kom surdeigsbrødet til Norge? Hva kokte i skomakerens g...
Nevada Berg’s first cookbook, North Wild Kitchen, was chosen as one of the year’s best cookbooks...
A JAPANESE MASTER'S ULTIMATE GUIDE
JORDA RUNDT MED ENKLE FLATBRØD, LOMPER, LEFSER OG PANNEKAKER
Sushi is one of the most popular Japanese foods enjoyed around the world. The traditions and techniq...
From the internationally celebrated author of Coconut & Sambal,a cookbook on Asian home cooking, do...
Flat mat er ein av våre eldste, enklaste og mest utbreidde mattradisjonar. I denne boka møter du m...
RECIPES AND STORIES FROM 100 YEARS AT NEW YORK CITY'S ICONIC DIM SUM RESTAURANT
Casual, effortless, chic: these are not words you'd use to describe most desserts. But before Alison...
For the last 100 years, Nom Wah Tea Parlor has been slinging some of the world's greatest dim sum fr...
An early description of a cocktail as ‘a mix of alcoholic drinks
with flavouring ingredients’ d...
120 EASY AND DELICIOUS ASIAN-INSPIRED VEGETARIAN AND VEGAN RECIPES
Marcella Hazan introduced Americans to a whole new world of Italian food. In this, her magnum opus, ...
Modern, vibrant, fuss-free food made from British ingredients but with an Eastern slant, East is a...
Eksperten sine utvalde favorittar. Visste du at sider er Noregs svar på champagne? Ifølgje utanlan...
EN KJÆRLIGHETSHISTORIE OM MAT, PUNK OG VENNSKAP
SPIS GRØNT, DYRK GRØNT, LEV GRØNT
POTETPIZZA, SOMMERRULLER OG BLOMKÅLWINGS
Christopher Haatuft er mest kjent fra superrestauranten Lysverket i Bergen, og i denne boken byr han...
I Ekte grønn mat forteller forfatter og matentusiast Andreas Viestad om hvilke grønnsaker som er d...
I Grønn bonanza handler det om ren og skjær matglede, om å legge til istedet for å trekke fra, o...
OM HVORFOR KAKA FALLER SAMMEN OG ANDRE KJØKKENHISTORIER
DOBBELTPEPREDE PEPPERKAKER OG ANDRE OPPSKRIFTER
Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar de...
Forlagets omtale:
Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle.
I Hells...
Bli med Bakemester Harepus og Bakergutten og lær hvordan du kan lage de gode oppskriftene fra Hakke...
ENKLE RETTER SOM PASSER SEG SELV
SECRETS AND STORIES FROM A GREEK KITCHEN
AND OTHER SPANISH PLATES TO SHARE
Føler du at tiden ikke strekker til for å lage god mat, og vil helst at det skal være enkelt? Da ...
A beautiful, enticing cookbook rooted in tradition and love for the land, its history and ingredient...
Bring an authentic taste of Spain to your table with this collection of more than 60 mouth-watering ...
24 NYTTEVEKSTER OG 71 OPPSKRIFTER
ADVENTURES IN THE DARK HEART OF THE CITY
GRØNNE OPPSKRIFTER FOR TRAVLE HVERDAGER OG LANGSOM HELGEKOS
I byens grønne lunger, langs landeveien, ved kysten, på fjellet og dypt i grønne skoger vokser de...
En servitørs jobb er å lure deg. De vil at du skal tro på en luksuriøs fred, for på den andre s...
Åh, så godt! - Grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos er en superinspirerend...
JAPANESE TEA CEREMONIES AND CULTURE
RECIPES AND RAPTURE FROM MY KITCHEN IN MEXICO - A COOKBOOK
With a new introduction, this is an exquisitely produced edition of a classic text made using tradit...
Join Rick Martínez on a once-in-a-lifetime culinary journey throughout México that begins in Mex...
Har du lyst til å spise mer grønnsaker i hverdagen samtidig som måltidet skal smake fantastisk og...
A VEGAN TOUR OF THE MIDDLE EAST
HVERDAGSMAT FRA TYRKIA, MIDTØSTEN OG BORTENFOR
Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos t...
After the success of bestseller Veggiestan, Sally Butcher continues her gastronomic journey along t...
Herlig hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og noen spennende steder til, det er dette Vidar Bergu...
Alle elsker asiatisk mat. Men hvordan lage den selv hjemme? I Asiatisk. En kokebok tar Jan Robin Ekt...
«Den fleksible vegetarianer» er full av velbalanserte og smakfulle oppskrifter. De kan serveres so...
Lee Miller var fotograf, modell, krigskorrespondent under andre verdenskrig og gourmetkokk. Det er b...
Mer enn 100 helt nye, enkle oppskrifter for familie og venner fra forfatteren av Persiana. Persiana ...
"Recepten är så pedagogiskt välutformade att också ganska oerfarna hemmakockar kan åstadkomma s...
Vi är alla byggda av potatis. Det är utgångspunkten för den här boken - Stefan Ekengrens kärle...
SMÅKAKOR, MJUKA KAKOR, KEX & BRÖDKAKOR
RECIPES WORTH STAYING FOR
Klassisk hemmabakning när den är som bäst, som en uppgraderad Sju sorters kakor eller kanske snar...
«SURDEIG FOR ALLE» er nettopp det - ei bok for alle. Det kan være deg som har lyst til å teste u...
Supper is a show-stopping collection of Flora Shedden's best-loved recipes for transforming the oft...
SWEET AND SAVORY RECIPES FROM THE COUNTRYSIDE
RECIPES, MEMORIES AND INSPIRATIONS FROM SRI LANKAN HOMES, STREETS AND BEYOND
FROM PERSIA TO BOMBAY. RECIPES & TALES FROM THE ANCIENT CULTURE
In Orchard cook and writer James Rich explores the huge variety of food that can be found in the E...
Welcome to Hoppers, where the flavors, colors, aromas and sights transport you to the tropical warmt...
In more than 150 recipes, a journey into the world of Parsi culture through food, feasts, and family...
SIMPLE SEASONAL SOUTHERN FRENCH COOKING
Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson’s Pr...
Vegetarian food is deeply woven into Mexico's diverse culinary history. In this blockbuster recipe c...
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt - att laga bra...
MORE THAN 150 WARMING RECIPES FOR THE COLDER MONTHS
COOKING WITH ECONOMY AND GRACE
With its emphasis on fresh ingredients, time-honoured heritage, and warm hospitality, Slavic cuisine...
When the weather turns cold, what could be better than sitting by the fire and enjoying home-cooked ...
In chapters about boiling water, cooking eggs and beans, and summoning respectable meals from empty ...