Av:
Hanne Martinsen
Lisa Westgaard
Zoe Christiansen
Claudia Seifert
Denne er utsolgt. Send oss en e-post så kan vi se om vi kan hjelpe deg likevel.
Tips en venn om denne boka:
"Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø setter full fart på smaksløkene og de roper etter mer. Det er deilig som snack, løfter en litt trøtt suppe og er fabelaktig tilbehør til fisk.
Sjøens grønnsaker er velsmakende og vel anvendelige i alle slags retter. Den tyske kokken Claudia Seifert har, sammen med Zoe Christiansen, satt sammen et spennende utvalg med oppskrifter – fra spennende forretter, hovedretter og gatemat til velsmakende desserter, smoothies og energi boosters – og alle med tang som en naturlig ingrediens.
De tangartene som blir brukt i boken, finnes alle langs norskekysten og er også tilgjengelig som tørkede produkter.
Artene illustreres og får en kort beskrivelse av kjennetegn, voksested og annet du trenger for å høste av havets overflod."
Utgivelsesår: 2016
Forlag: Cappelen Damm
Innbundet: ja
Sidetall: 192
Isbn nr.: 9788202509583
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.