David og Stephen, tvillingene bak The Happy Pear, sine oppskrifter viser deg hvor mange forskjellige måltider du kan lage med de samme ingrediensene og metodene. Dette betyr at du kan begynne å tilpasse favorittrettene dine etter smak, budsjett eller hva du har i skapet.
Deres innledende kapitler går gjennom grunnleggende smak og tekstur, og lærer deg hva hver ingrediens du bruker gjør med retten som helhet. Når du forstår dette, vil du ha tillit til å bytte ingredienser som du vil og etterhvert improvisere frem egne oppskrifter.
Her finner du over 200 versjoner av plantebaserte oppskrifter alle kan lage, fra luftig kokosnøttgranola til frokost, til hjemmelaget vegansk pizza til lunsj, til kremet brokkolipai til middag, til gulrotkake med vegansk kremost til dessert.
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Penguin
Innbundet: ja
Sidetall: 351
Isbn nr.: 9781844884872
Språk: UK
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.