DYRK PÅ LITEN PLASS, HELE ÅRET
Mer enn fire hundre delikate oppskrifter. De ikoniske, regionale mattradisjonene fra Japan er organi...
Det går helt fint an å dyrke mat innendørs, i din egen vinduskarm, et større rom eller et kjelle...
Engelsk utgave av Sølvskjeen, Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes s...
ON THE COUNTLESS WAYS FOOD AND COOKING CONNECT US TO ONE ANOTHER
SIMPLE, VEGETARIAN, DELICIOUS
Gjennom nitten engasjerende og tankefulle essays og historier viser You and I eat the same hvordan ...
Dette er den definitive kokeboka for veganere som har lyst til å lage mat de ikke-veganske vennene ...
Klassiske, enkle oppskrifter på smakfulle retter, ikke utelukkende rettet mot vegetarianere, ...
FOOD ADVENTURES FOR THE CONTEMPORARY PALATE
A LIFE WITH FOOD, FRIENDS AND RECIPES
Feinschmecker - et klassisk kjøkken gir et unikt og eksklusivt innblikk i restauranten Feinschmeck...
Lee Miller var fotograf, modell, krigskorrespondent under andre verdenskrig og gourmetkokk. Det er b...
A JOURNEY DEEPER INTO DINING HELL
Jay Rayner er en av verdens mest kjente matskribenter. I denne boka får du ikke lyrisk prosa om de ...
Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka...
Vinneren av Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 i kategorien: Restaurant-, hotell, museum- og tur...
Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, glassene godere eller kaffen helligere enn rit...
På Noma inneholder alle retter en eller annen form for fermenterte varer. I denne boka deler René...
450 oppskrifter fra en av Nordens mest annerkjente kokker, Magnus Nilsson. Denne gang er det bakekun...
MASTERING THE ART OF COOKING WITH WEED
Hvis du er fristet til å prøve deg på veganske retter men ikke vet hvor du skal begynne, er denne...
Inspirert av MUNCHIES og TV-serien Viceland ønsker kokeboka Bong Appetit å presentere interessan...
Uten å kompromisse med den kreativiteten, oppfinnsomheten og smakskombinasjonene som Ottolenghi er ...
PALESTNE-A CELEBRATION OF FOOD FROM LAND AND SEA
FOOD OF THE ISLAMIC WORLD
BALADI betyr "mitt hjem, mitt land, mitt fedreland" på palestinsk og denne kokeboka er en hyllest t...
En fargerik og variert kokebok med tidløse oppskrifter fra den islamske verdnen. Med humor, histori...
"A celebration of food, culture and place, here are 100 dishes from Tokyo, the gastronomic megacity....
THE LATE-NIGHT MEALS FROM THE WORLD'S BEST CHEFS
RECIPES FRESH FROM HAWAIIAN SHORES
Boka for deg som er over gjennomsnittet matinteressert, men også over gjennomsnitet interessert på...
"The definitive cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisine. In the tradition o...
Det hawaiiske folk har en tilbakelent forkjærlighet for livet, og Island Poké er en restaurant ded...
KOKEBOK FOR ET OLJEFRITT LOFOTEN, VESTERÅLEN OG SENJA
A GUIDE TO CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS
Denne boka er en hyllest til torsken, og til alle andre fiskene som svømmer rundt utenfor kysten av...
Kåret til årets vakreste kokebok i 2017.
I Norge har vi råvarer med unike kvaliteter og smaker...
Ny utgave! Hvor skal du spise? Jo, spis der de proffe kokkene spiser når de ikke er på jobb selv. ...
A NEW WAY WITH VEGETABLES
AN ANNOTATED GUIDE TO EATING WELL
Etter mange år som kokk i flere av New Yorks mest kjente restauranter fikk Joshua McFadden endelig ...
Action Bronson er mest kjent som rapper, men før hans tid i rampelyset var han en av New Yorks best...
54 VILL VEKSTER OG 89 OPPSKRIFTER
51 HAGEVESKTER MED 88 OPPSKRIFTER
En vakker, annerledes og nyttig kokebok om ville vekster i norsk natur. Dette er en upretensiøs kok...
Anbefalt kokebok: Hva spiser kokkene sjøl?
Denne boka viser hva kokkene på noen av verdens best...
Fra Hagens spiskammer tar for seg 51 vekster i hagen som er spiselige. Bl.a. syrin, tusenfryd, reddi...
RECIPES AND STORIES FROM THE CUBAN KITCHEN
"Author and illustrator Carolyn Phillips demystifies the rich, nuanced culinary institution of teaho...
"Brazen, bold, and colorful, Cuba is a country that pulses with life. Fascinated by its people and t...
100 inspirerende vegetaroppskrifter. Og du kan ikke stave hipster uten glutenfritt.. Fra bloggerne b...
RECIPES FROM THE CHICAGO RESTAURANT INSPIRED BY MACAU
FABULOUS FLAVOURS FROM THE EAST
"An hour’s ferry ride from Hong Kong, on the banks of the Pearl River in China, lies Macau - a mod...
"From the golden girl of Middle Eastern cookery, Sirocco will bring tastes of the East to Western-st...
"Ottolenghi is one of the most iconic and dynamic restaurants in the country. Its unique blend of ex...
A PALESTINIAN CULINARY JOURNEY - SECOND EDITION
VIBRANT VEGETARIAN RECIPES FULL OF NOURISHMENT
"Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are ...
"This award-winning cookbook by Laila El-Haddad and Maggie Schmitt shares with readers the little-kn...
"Inspired by home cooking and ingredients from around the world, Nina Olsson's eclectic mix of recip...
NYE TRENDER & GLEMTE OPPSKRIFTER FRA DEN EVIGE STAD
"Selv 150 år etter Italias samling er landet fortsatt en delt nasjon hvor de ulike regionene defin...
PAIRINGS, RECIPES, AND IDEAS FOR THE CREATIVE COOK
THE BOOK OF GAME AND FORAGE
"Ever wondered why one flavour works with another? Or lacked inspiration for what to do with a bundl...
"Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø set...
"100 delicious recipes featuring game and foraged ingredients showcase the pleasure of cooking from ...
NORSK MAT INSPIRERT AV MINE MAROKKANSKE MØDRE
"A delicious take on the latest superfood meal, with innovative grain, seed, and rice recipes ideal ...
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv...
Selve bibelen for fransk matlaging. Opprinnelig utgitt i 1961, men fortsatt relevant i dag.
Oppfølgeren til den sagnomsuste Mastering the Art of French Cooking....
Å be gode venner på middag er noe av det hyggeligste man kan gjøre. I Vennemiddag viser Ole Marti...
Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen...
RECIPES FOR SMALL GATHERINGS
SUNSHINE FLAVOURS FROM THE CARIBBEAN
The Kinfolk Table er mye mer enn en kokebok. Nathan Williams, redaktør for magasinet Kinfolk, tar o...
Den anerkjente, svenske kokken Magnus Nilsson har reist gjennom hele Norden, og samlet oppskrifter f...
A NATURAL HISTORY OF TRANSFORMATION
Norge har Schønberg Erken, Italia har Sølvskjeen, og så videre. Men hvis du er hypp på det beste...
Matjournalist og aktivist Michael Pollan (Food Rules og The Omnivore's Dilemma) utforsker her det s...
Tidenes mest sjarmerende kokebok i lekker jubileumsutgave!
HOW TO COOK THE REST OF THE ANIMAL
Vi er bortskjemt med fileter og farser og har glemt hvordan vi benytter oss av HELE dyret. Med denne...
Ikke la dyra i veikanten eller på panseret ditt gå til spille!
PUT SOME MUSIC IN YOUR FOOD
Gladlaksen Levi Roots viser hvordan du skal få karibisk stemning på kjøkkenet.
NB. Dette er den ordinære utgaven.
Jubileumsutgaven er til salgs under lansering på Tronsmo t...
En perfekt sommerkokebok!
Anbefales på det varmeste! Lett forståelige oppskrifter, enkel tilber...