- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
Kokebøker
Vi har et stort utvalg av kokebøker, inkludert noen du ikke en gang visste eksisterte. Dette er bare et utvalg av det vi har i butikken. Noe du ikke finner? Send oss en mail da vel.
 
50 utvalgte titler

MUNCHIES

THE LATE-NIGHT MEALS FROM THE WORLD'S BEST CHEFS

ISLAND POKÉ COOKBOOK

RECIPES FRESH FROM HAWAIIAN SHORES
Boka for deg som er over gjennomsnittet matinteressert, men også over gjennomsnitet interessert på...
"The definitive cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisine. In the tradition o...
Det hawaiiske folk har en tilbakelent forkjærlighet for livet, og Island Poké er en restaurant ded...
pris: 199.00 329.00
pris: 299.00 499.00
pris: 299.00
 
 
 

 

SE TORSKEN!

KOKEBOK FOR ET OLJEFRITT LOFOTEN, VESTERÅLEN OG SENJA
Vinneren av Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 i kategorien: Restaurant-, hotell, museum- og tur...
Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, glassene godere eller kaffen helligere enn rit...
Denne boka er en hyllest til torsken, og til alle andre fiskene som svømmer rundt utenfor kysten av...
pris: 369.00
pris: 369.00
pris: 299.00
 
 
 

 

WHERE CHEFS EAT

A GUIDE TO CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS

SIX SEASONS

A NEW WAY WITH VEGETABLES
Sune Eriksen
Med fler...
Kåret til årets vakreste kokebok i 2017. I Norge har vi råvarer med unike kvaliteter og smaker...
Ny utgave! Hvor skal du spise? Jo, spis der de proffe kokkene spiser når de ikke er på jobb selv. ...
Etter mange år som kokk i flere av New Yorks mest kjente restauranter fikk Joshua McFadden endelig ...
pris: 449.00
pris: 299.00
pris: 369.00
 
 
 

 

F*CK, THAT'S DELICIOUS

AN ANNOTATED GUIDE TO EATING WELL

LEE MILLER

A LIFE WITH FOOD, FRIENDS AND RECIPES
Action Bronson er mest kjent som rapper, men før hans tid i rampelyset var han en av New Yorks best...
Lee Miller var fotograf, modell, krigskorrespondent under andre verdenskrig og gourmetkokk. Det er b...
pris: 299.00
pris: 399.00
pris: 299.00
 
 
 

 

FRA NATURENS SPISKAMMER

54 VILL VEKSTER OG 89 OPPSKRIFTER

FRA HAGENS SPISKAMMER

51 HAGEVESKTER MED 88 OPPSKRIFTER
Jim Hensley
Med fler...
En vakker, annerledes og nyttig kokebok om ville vekster i norsk natur. Dette er en upretensiøs kok...
Anbefalt kokebok: Hva spiser kokkene sjøl? Denne boka viser hva kokkene på noen av verdens best...
Anne Mæhlum
Med fler...
Fra Hagens spiskammer tar for seg 51 vekster i hagen som er spiselige. Bl.a. syrin, tusenfryd, reddi...
pris: 449.00
pris: 499.00
pris: 399.00
 
 
 

 

¡CUBA!

RECIPES AND STORIES FROM THE CUBAN KITCHEN
"Author and illustrator Carolyn Phillips demystifies the rich, nuanced culinary institution of teaho...
Jody Eddy
Med fler...
"Brazen, bold, and colorful, Cuba is a country that pulses with life. Fascinated by its people and t...
100 inspirerende vegetaroppskrifter. Og du kan ikke stave hipster uten glutenfritt.. Fra bloggerne b...
pris: 169.00
pris: 349.00
pris: 399.00
 
 
 

 

THE ADVENTURES OF FAT RICE

RECIPES FROM THE CHICAGO RESTAURANT INSPIRED BY MACAU

SIROCCO

FABULOUS FLAVOURS FROM THE EAST
Hugh Amano
Med fler...
"An hour’s ferry ride from Hong Kong, on the banks of the Pearl River in China, lies Macau - a mod...
"From the golden girl of Middle Eastern cookery, Sirocco will bring tastes of the East to Western-st...
"Ottolenghi is one of the most iconic and dynamic restaurants in the country. Its unique blend of ex...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

JERUSALEM

(KOKEBOK)

THE GAZA KITCHEN

A PALESTINIAN CULINARY JOURNEY - SECOND EDITION

BOWLS OF GOODNESS

VIBRANT VEGETARIAN RECIPES FULL OF NOURISHMENT
"Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are ...
"This award-winning cookbook by Laila El-Haddad and Maggie Schmitt shares with readers the little-kn...
"Inspired by home cooking and ingredients from around the world, Nina Olsson's eclectic mix of recip...
pris: 499.00
pris: 329.00
pris: 299.00
 
 
 

 

MYLLYMÃKI - GRÕNSAKER

TILBEHÕR & GARNITYR

SMAKEN AV ROMA

NYE TRENDER & GLEMTE OPPSKRIFTER FRA DEN EVIGE STAD
"Selv 150 år etter Italias samling er landet fortsatt en delt nasjon hvor de ulike regionene defin...
pris: 299.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

THE FLAVOUR THESAURUS

PAIRINGS, RECIPES, AND IDEAS FOR THE CREATIVE COOK

TANG & TARE

ET HAV AV MAT
"Ever wondered why one flavour works with another? Or lacked inspiration for what to do with a bundl...
"A celebration of food, culture and place, here are 100 dishes from Tokyo, the gastronomic megacity....
Claudia Seifert
Med fler...
"Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø set...
pris: 299.00
pris: 299.00
pris: 379.00
 
 
 

 

RECIPES FROM THE WOODS

THE BOOK OF GAME AND FORAGE

AICHAS KJØKKEN

NORSK MAT INSPIRERT AV MINE MAROKKANSKE MØDRE
"100 delicious recipes featuring game and foraged ingredients showcase the pleasure of cooking from ...
"A delicious take on the latest superfood meal, with innovative grain, seed, and rice recipes ideal ...
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv...
pris: 399.00
pris: 299.00
pris: 399.00
 
 
 

 
Simone Beck
Med fler...
Selve bibelen for fransk matlaging. Opprinnelig utgitt i 1961, men fortsatt relevant i dag. 
Oppfølgeren til den sagnomsuste Mastering the Art of French Cooking....
Å be gode venner på middag er noe av det hyggeligste man kan gjøre. I Vennemiddag viser Ole Marti...
pris: 229.00
pris: 229.00
pris: 429.00
 
 
 

 

FRUKT OG BÆR

EN KOKEBOK

THE KINFOLK TABLE

RECIPES FOR SMALL GATHERINGS
Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen...
The Kinfolk Table er mye mer enn en kokebok. Nathan Williams, redaktør for magasinet Kinfolk, tar o...
Den anerkjente, svenske kokken Magnus Nilsson har reist gjennom hele Norden, og samlet oppskrifter f...
pris: 449.00
pris: 399.00
pris: 499.00
 
 
 

 

CREOLE KITCHEN

SUNSHINE FLAVOURS FROM THE CARIBBEAN

COOKED

A NATURAL HISTORY OF TRANSFORMATION
Norge har Schønberg Erken, Italia har Sølvskjeen, og så videre. Men hvis du er hypp på det beste...
Matjournalist og aktivist Michael Pollan (Food Rules og The Omnivore's Dilemma) utforsker her det s...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 149.00
 
 
 

 

WHITE TRASH COOKING

25TH ANNIVERSARY EDITION

ODD BITS

HOW TO COOK THE REST OF THE ANIMAL
Tidenes mest sjarmerende kokebok i lekker jubileumsutgave!
Vi er bortskjemt med fileter og farser og har glemt hvordan vi benytter oss av HELE dyret. Med denne...
Spis som Guds sønn.
pris: 179.00
pris: 299.00
pris: 159.00
 
 
 

 

REGGAE REGGAE COOKBOOK

PUT SOME MUSIC IN YOUR FOOD
Ikke la dyra i veikanten eller på panseret ditt gå til spille! 
Gladlaksen Levi Roots viser hvordan du skal få karibisk stemning på kjøkkenet.
NB. Dette er den ordinære utgaven.  Jubileumsutgaven er til salgs under lansering på Tronsmo t...
pris: 99.00
pris: 249.00
pris: 249.00
 
 
 

 
Engelsk utgave av Sølvskjeen, Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes s...
En perfekt sommerkokebok! Anbefales på det varmeste! Lett forståelige oppskrifter, enkel tilber...
pris: 299.00
pris: 399.00
 
 
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.