Denne er utsolgt. Send oss en e-post så kan vi se om vi kan hjelpe deg likevel.
Tips en venn om denne boka:
"Selv 150 år etter Italias samling er landet fortsatt en delt nasjon hvor de ulike regionene defineres av sine lokale kjøkken. Og det romerske kjøkkenet, cucina romana, er utvilsomt et av de mest særpregede. I denne boken har journalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill fanget Romas unike karakter og utvikling innen mat og kultur.
Boken er en kjærlighetserklæring til Roma, og viser hvordan dagens romerske kjøkken er influert av sin to tusen år gamle kultur og historie. Oppskriftene spenner fra klassiske favoritter og innovativ gatemat til fascinerende, delvis glemte oppskrifter. Forfatterne tar deg med på en kulinarisk reise inn i Romas fantastiske smaker – som du kan gjenskape på ditt eget kjøkken. Kristina Gills nydelige bilder fremhever både maten og den skjulte byen som turistene ikke så lett oppdager. Mellom oppskriftene og fotografiene finnes det reportasjetekster, tips og en adresseliste som gjør at boken også fungerer som en ypperlig reiseguide."
Utgivelsesår: 2016
Forlag: Memo Forlag AS
Innbundet: ja
Sidetall: 254
Isbn nr.: 9788293493013
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.