- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
KJØP DEN NÅ!
KJEMI PÅ KJØKKENET

Av:
Erik Fooladi
Anu Hopia

249.00

Tips en venn om denne boka:









KJEMI PÅ KJØKKENET

OM HVORFOR KAKA FALLER SAMMEN OG ANDRE KJØKKENHISTORIER

Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler?

Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverk­skunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv.

I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre.

Utgivelsesår: 2020
Forlag: Humanist
Innbundet: nei
Sidetall: 207
Isbn nr.: 9788282821995
Språk: NO

Emneord:
Kokebøker

HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.