Det går fort, friskt og festlig for seg når TV-kokken Jeremy Pang presenterer mer enn 80 oppskrifter på asiatisk mat fra sin prisvinnende matskole School of Wok.
Raske hverdagsmiddager og forseggjorte festmåltider til familien forklart på en enkel og oversiktlig måte, slik at du kan lage de nydelige wokrettene selv. Med signaturretter fra 9 land, blant annet Kina, Korea, Vietnam og Malaysia, er dette ei ideell kokebok for den som er glad i asiatisk mat.
Pang illustrerer alle rettene med ei "wok-klokke", som viser når de ulike ingrediensene skal i wokgryta. Slik blir det enkelt å følge oppskriftene og steke hver ingrediens til perfeksjon!
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Mangschou
Innbundet: ja
Sidetall:
Isbn nr.: 9788282382694
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.