Av:
Sune Eriksen (Foto)
Merete Bø
Kari Innerå
Denne er utsolgt. Send oss en e-post så kan vi se om vi kan hjelpe deg likevel.
Tips en venn om denne boka:
Kåret til årets vakreste kokebok i 2017.
I Norge har vi råvarer med unike kvaliteter og smaker i verdensklasse. Likevel er vi ikke alltid like flinke til å verdsette rikdommene vi har rundt oss.
I denne boka presenterer kokken Kari Innerå, født og oppvokst på Innerå gård på Andørja i Troms, de aller beste ingrediensene den norske naturen har å by på, fra kamskjell, sjøkreps og skrei til lam, jordskokk, multer og rabarbra. Hun viser oss hvordan vi kan bruke disse unike og tradisjonelle norske råvarene på en innovativ og smaksrik måte i en rekke fristende oppskrifter.
Merete Bø, vinkelneren og vinskribenten fra Voss, foreslår den perfekte drikke til hver rett i boka, slik at den sanselige og kulinariske opplevelsen blir komplett. Innerå+Bø er en levende reise inn i det norske kjøkkenet. de to jentene tar oss med til hjemstedene sine og mattradisjonene der. Resultatet er et inspirerende manifest av en kokebok.
Fotograf Sune Eriksen har tatt bildene i boken.
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Eget forlag
Innbundet: ja
Sidetall:
Isbn nr.: 9788269053708
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.