Denne er utsolgt. Send oss en e-post så kan vi se om vi kan hjelpe deg likevel.
Tips en venn om denne boka:
Hvordan kan rekeost ha en holdbarhet på nesten ett år? Hvor fersk er "ferskpresset" juice? Hva betyr egentlig E-numrene? Er tilsetningsmidlene farlige? Mats-Eric Nilssen, journalist i Svenska Dagbladet, bestemte seg for å finne ut sannheten om de vanligste mat- og drikkevarene vi stapper/heller i oss. Funnene hans, som han presenterer her, var skremmende. I bok får man også en innkjøpsguide til forskjellige vanlige matvarer, en guide til sesongvarer og en E-guide.
Utgivelsesår: 2008
Forlag: Spartacus
Innbundet: ja
Sidetall: 258
Isbn nr.: 9788243004535
Språk: NO
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.