- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
KJØP DEN NÅ!
RØYK OG RAK, TØRK OG GRAV

Av:
Helge Hagen

399.00

Tips en venn om denne boka:









RØYK OG RAK, TØRK OG GRAV

SALTING, SPEKING, HERMETISERING

Forlagets omtale:

Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.

Utgivelsesår: 2021
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Innbundet: ja
Sidetall: 263
Isbn nr.: 9788241955600
Språk: NO

Emneord:
Kokebøker

HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.