Ny matbok av vår mest populære og prisbelønte forfatter. Skogen bugner av fristende og smakfulle bær som bare venter på å bli plukket. Denne boka er en veileder til hvordan du best konserverer og lager de mest spennende produkter av de vanligste ville bær. Produksjon av saft, råsaft, syltetøy, sirup, gelé, gløgg, desserter, kaker og brød beskrives steg for steg med tekst og bilder. De aller fleste bærsortene kan nytes ferske. Andre typer gir eventyrlige smaker når de blir foredlet.
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Innbundet: ja
Sidetall: 127
Isbn nr.: 9788241953644
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.