Feinschmecker - et klassisk kjøkken gir et unikt og eksklusivt innblikk i restauranten Feinschmecker i Oslo, som i mer enn 25 år har imponert gjester og kritikere med sin kokekunst.
Vi får møte menneskene som jobber på Feinschmecker, blant annet kjøkkensjefene Lars Erik Underthun og Vinay Tangen. I tillegg har boken oppskrifter og tips som gir oss det beste fra restaurantens franskinspirerte kjøkken.
Knut Stene-Johansen, som har skrevet teksten i denne vakre boka, regnes som en av landets ledende matskribenter.
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Press
Innbundet: ja
Sidetall: 304
Isbn nr.: 9788232801572
Språk: NO
Emneord:
Anbefalinger
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.