I Ekte grønn mat forteller forfatter og matentusiast Andreas Viestad om hvilke grønnsaker som er de enkleste og mest bærekraftige å dyrke her i nord, og hvordan du tilbereder dem i nydelige, fristende retter. Bokas 120 grønnsakoppskrifter er fordelt over 14 kapitler med utgangspunkt i ulike grønnsaktyper, fra tomater, urter og salater til beter, neper og jordskokk. Boken byr også på forslag til gode kombinasjoner av retter, slik at du kan servere hele, grønne og smakfulle måltider som hele familien blir mett av. Boken er både praktisk og inspirerende, og gir en innføring i hjemmedyrking av norske grønnsaker. Du får mange nyttige tips og triks til hvordan du planlegger og gjennomfører dyrkingen. Når du dyrker selv, har du ikke bare gleden av å spise egenprodusert mat, men du får også et nærere forhold til matens vei fra jord til bord. Urtene du dyrker selv, har sterkere og mer intens smak, salvien får tjukkere blader, ruccolaen har mer temperament. Og potetene kommer i forskjellige størrelser, med ulik smak etter hvilke sorter du dyrker.
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Cappelen Damm
Innbundet: ja
Sidetall: 384
Isbn nr.: 9788202734244
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.