Tradisjonelle afghanske oppskrifter veves her sammen med en families historie om en region som lenge har vært rammet av krig, men som har så mye mer enn det å fortelle om. Forfatteren Durkhanai Ayubis foreldre, Zelmai og Farida Ayubi, flyktet fra Afghanistan med sine små barn i 1985, på høyden av den kalde krigen.
Da deres familiedrevne restaurant Parwana åpnet dørene i Adelaide i 2009, var deres visjon å dele familiens minner med verden gjennom gledene ved afghansk mat, fylt med Afghanistans rike historiske kultur og tradisjoner med sjenerøsitet og gjestfrihet, for å tilby et mer komplett bilde av landet de hadde etterlatt seg.
Disse smakfulle oppskriftene har vært i familien i generasjoner og inkluderer risretter, dumplings, karriretter, kjøtt, afghanske pastaer, chutneys, supper og brød, drikke og desserter. Noen er hverdagsmåltider, andre er festlige spesialretter. Hver en rett har en historie å fortelle.
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Murdoch Books
Innbundet: ja
Sidetall: 255
Isbn nr.: 9781911632238
Språk: UK
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.