- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
KJØP DEN NÅ!

IN THE KITCHEN

ESSAYS ON FOOD AND LIFE

Mat kan legemliggjøre våre personlige historier så vel som bredere kulturhistorier. Men hva er historiene vi forteller oss selv om kjøkkenet? 
I disse tretten essayene ser forfattere på hvordan matlaging og spising former livene våre, og på de muligheter og begrensninger kjøkkenet utgjør. Rachel Roddy gjør et retrospekt av sitt liv gjennom komfyrene hun har kjent; Rebecca May Johnson skriver om det radikale potensialet i fingermat; Ruby Tandoh oppdager andre definisjoner av søthet; Yemisí Aríbisálà husker et kjærlighetsforhold der mat mislyktes som språk; og Julia Turshen kaster et blikk på matens bånd til samfunnet.

Utgivelsesår: 2021
Forlag: Daunt Books
Innbundet: nei
Sidetall: 176
Isbn nr.: 9781911547662
Språk: UK

Emneord:
Essay
Kokebøker

HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.