- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
KJØP DEN NÅ!

DELIZIA! THE EPIC HISTORY OF THE ITALIANS AND THEIR FOOD

Forfatteren av Cosa Nostra forteller her det italienske kjøkkenets historie. Underveis serverer han en rekke fascinerende og overraskende detaljer underveis, som at pizzaen nærmest var ukjent inntil slutten av 1800-tallet; at pastaen ikke kom fra Kina med Marco Polo, men fra araberne via Sicilia; og at italiensk mattradisjoner ikke vokste gradvis fram på landsbygda - de ble klekket ut av smarte kokker på restauranter i byene.

Utgivelsesår: 2007
Forlag: Sceptre
Innbundet: nei
Sidetall: 404
Isbn nr.: 9780340896402
Språk: UK

Emneord:
Historie

HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.