Adam Gopnik retter i denne boken sitt nysgjerrige blikk mot det nyeste av religioner, mat og matkultur. I velkjent stil forteller han en personlig og morsom, men likevel bred og fascinerende, historie om vårt forhold til mat. Ikke bare er det en historisk framstilling av restauranten som fenomen, det er også historien om hvordan vi smaker, snakker om og diskuterer vårt daglige brød. Samtidig ser han på matekstremistene, de med strenge, lokale skikker, veganerne og de innbitte kjøtteterne, gammel vin-gjengen vs. ny vin-gjengen, samt de nye, gastronomiske forskerne. Et friskt og nødvendig pust i en tid der kokkeshow tar over tv-skjermen og suger ut matens virkelige essens.
Utgivelsesår: 2011
Forlag: Knopf
Innbundet: ja
Sidetall: 293
Isbn nr.: 9780307593450
Språk: UK
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.