Aldri før har det vært et fenomen som Momofuku. Et tidligere ukjent ord som nå synonymt med de prisbelønte restaurantene med samme navn i New York City (Momofuku Noodle Bar, Ssäm Bar, Ko, Má Pêche, Fuku, Nishi og Milk Bar), Toronto og Sydney. Med sin bruk av dristige asiatiske smaker og upåklagelige ingredienser, revolusjonerte kokk David Chang det kulinariske landskapet, ikke bare i statene, men også utenfor, siær med hans mestring av den ydmyke ramen-nudelen, og hans grundige hengivenhet for svinekjøtt.
Utgivelsesår: 2009
Forlag: Clarkson Potter
Innbundet: ja
Sidetall: 303
Isbn nr.: 9780307451958
Språk: UK
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.