Av:
Bill Buford
Denne er utsolgt. Send oss en e-post så kan vi se om vi kan hjelpe deg likevel.
Tips en venn om denne boka:
Bill Buford snakket ikke et ord fransk, han hadde ingen formell opplæring, han kjente ikke en sjel i Lyon, og hans kone og to tvillingbarn bodde i New Yor. Likevel ville han dra til Frankrike og mestre kjøkkenet der. Dette er Bill Bufords morsomme, nære beretning om hans fem år lange odyssé i fransk mat. Etter å ha innsett at en scene i Frankrike var det nødvendige første trinnet, flytter han med sin unge familie til Lyon. Mens han blir venn med den lokale bakeren, deltar i en griseslakting og gradvis tjener aksept fra lokalbefolkningen og hans andre kokker, lærer Buford seg å forstå det franske kjøkken.
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Knopf
Innbundet: ja
Sidetall: 415
Isbn nr.: 9780307271013
Språk: UK
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.