De fleste bøker om miljøkrisen er tettskrevne, akademiske, deprimerende, undergangsbelastede og proppfulle av upersonlig statistikk. "We are the Weather" er annerledes - tilgjengelig, umiddelbar og med en klar løsning som enkeltlesere kan utføre i praksis med en gang.
En betydelig andel av de globale karbonutslippene kommer fra oppdrettskjøtt. Å gi opp kjøtt er utrolig vanskelig og ingen er perfekte, men å bare kutte ned er mye enklere og har fortsatt en enorm positiv effekt på miljøet. Bare ved å endre middagene - til å ha kjøtt kun til ett måltid per dag - er nok til å forandre verden.
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Hamish Hamilton
Innbundet: nei
Sidetall: 272
Isbn nr.: 9780241405956
Språk: UK
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.