- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
KJØP DEN NÅ!

RYPE MED LETTØL - EN ANTROPOLOGI FRA NORGE

Endelig en bok om betydningen av kaffe, vafler, matpakke, sjokolade, lettøl, pizza, pølse og rype i Norge. Døving har studert hvordan nordmenn spiser og har funnet ut at mat slett ikke bare er en sak mellom hender, munn og mage. Mat handler nemlig også om slekt og familie, eiendom, moral og makt. Stikk i strid med hva "trendforskere" og likesinnede hevder, viser Døving at vi har å gjøre med svært stabile strukturer, snarere enn økende individualisme. Anbefales!

Utgivelsesår: 2004
Forlag: Pax
Innbundet: ja
Sidetall: 389
Isbn nr.: 8253025718
Språk: NO

HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.